Анонси

      Назад

      Виїзна робота у Любецькій територіальній громаді

      Працівники Чернігівського обласного центру соціальних служб долучились до проведення семінару за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Особливості надання соціальних послуг у громаді в умовах воєнного або надзвичайного стану» для працівників апарату Любецької селищної громади, її структурних підрозділів, депутатів та старост.

      Учасники семінару разом з начальником відділу підвищення професійних компетенцій працівників надавачів соціальних послуг та інформаційно-аналітичної роботи ЧОЦСС Ольгою СТАРОВОЙТ розглянули питання міжвідомчої взаємодії з виявлення та організації надання соціальних послуг сім’ям/особам, що належать до вразливих категорій населення або перебувають у складних життєвих обставинах, зокрема звернули увагу на участь представників закладів освіти та медичних працівників в процесі раннього виявлення таких сімей/осіб. Важливим питанням у громаді залишається кадрове забезпечення соціальної сфери, на що звернула увагу Ольга СТАРОВОЙТ.

      Методисти ЧОЦСС Марія ГОЛІК та Юлія БОГДАН провели тренінг з питань надання першої психологічної допомоги в умовах війни для соціальних працівників Центру надання соціальних послуг Любецької селищної ради.

       

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51