Анонси

      Назад

      Засідання клубного об'єднання "Ровесник"

      26 вересня 2022 року Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Чернігівській області провів чергове засідання клубного об’єднання «Ровесник» для учнів-сиріт, учнів, позбавлених батьківського піклування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівщини. У роботі засідання брали участь учні закладів професійної освіти області, спеціалісти обласного та міського центрів соціальних служб, соціальні педагоги і практичні психологи ЗПО області.

      Одним із напрямків діяльності центрів соціальних служб є підготовка дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування до самостійного життя та надання спектру послуг у процесі соціалізації їх по закінченню освітнього закладу, входження у новий соціум, про що зазначила Марія ГОЛІК методист обласного центру соціальних служб. Також вона розповіла про можливість отримання направлення до закладів соціального спрямування дітей, молоді із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до обласного центру соціально-психологічної допомоги, обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у м. Ніжині. Спеціаліст міського центру соціальних служб Алла СІРИК провела практичне заняття з учасниками.

      В індивідуальній роботі фахівці обласного і міського центру соціальних служб завжди можуть надати комплекс соціальних, правових послуг, відповідно до запитів учнів, соціальних педагогів та практичних психологів закладів професійної освіти.

      За матеріалами НМЦ ПТО у Чернігівській області

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51