Анонси

      Назад

      Як допомогти собі у боротьбі зі стресом?

      На цьому тижні для працівників соціальної сфери Чернігівського району було організовано та проведено навчання за курсом «Самодопомога Плюс» (Self-Help Plus, SH+).

      Це інноваційний мультимедійний груповий курс самодопомоги у боротьбі зі стресом, розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ). Він підходить для всіх випадків, коли є групи населення, що постраждали від вкрай несприятливих умов. Його можна використовувати для подолання стресу у дорослих, незалежно від того, чи є у них діагностоване психічне захворювання, а також, було доведено, що він запобігає виникненню психічних розладів у дорослих.

      Курс «Самодопомога Плюс» відрізняється від багатьох інших групових курсів тим, що для передачі більшої частини змісту використовується попередньо записане аудіо та ілюстрований матеріал. Це дозволяє проводити заняття під наглядом фасилітаторів без спеціальних знань, які проходять попереднє навчання, і робить цей курс потенційно універсальним.

      Учасники навчання отримали знання про важливі навички, яким можна навчитися і практикувати, щоб допомогти собі краще впоратися зі стресом. Ці навички можуть допомогти людям менше зациклюватися на важких думках і почуттях, щоб вони могли більше зосередитися на тому, що для них важливо.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51