Анонси

      Назад

      У Березнянськый громаді вчились надавати першу психологічну допомогу

      Війна привнесла в життя кожного з нас багато змін, невизначеності та непередбачуваних обставин. Тривале перебування у стані тривожності шкідливе і для дорослих, і для дітей. Тому важливо знати, як у цій ситуації подбати про власне психічне здоров’я та надати психологічну підтримку іншим.

      14 вересня працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Березнянської селищної ради вчились надавати першу психологічну допомогу дітям та їх батькам в умовах війни.

      Тренінг з першої психологічної допомоги для учасників провели методисти Чернігівського обласного центру соціальних служб Юлія БОГДАН та Марія ГОЛІК.

      Як виявляти дітей, які потребують першої психологічної допомоги? Як реагують діти на стрес та травму в залежності від їх віку? Які фактори впливають на дітей у надзвичайних ситуаціях? Як говорити з дітьми про війну, втрату, переселення? Ці та інші важливі питання порушили під час заходу.

      А також учасники тренінгу опанували практичні навички помічника з надання першої психологічної допомоги, в тому числі й дітям, які пережили втрату, фізичне, сексуальне насилля.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51