Анонси

      Назад

      Про те, як народжуються хороші батьки, говорили на онлайн-практикумі в обласному центрі соціальних служб

      Як бути хорошими батьками? Хочеться вірити, що це запитання ставлять собі чи не усі, хто готується до народження дитини, а також усі ті, хто вже має синів і доньок. Не дарма ж саме на цьому простому запитанні будується стільки лекційних курсів, семінарів, тренінгів тощо. Не дарма ж саме на нього намагаються дати відповіді сотні книжок.

      Відповідь на це питання намагались знайти і спеціалісти центрів соціальних служб, центрів надання соціальних послуг, фахівці із соціальної роботи територіальних громад на онлайн-практикумі «Любов – найкращий засіб виховання. Як народжуються хороші батьки», організованому обласним центром соціальних служб.

      Під час заняття увага акцентувалась на питаннях відповідального ставлення до батьківства та виконанні батьками своїх головних функцій щодо забезпечення росту та повноцінного розвитку дітей, формуванні уміння вирішувати конфліктні ситуації ненасильницькими методами, пропаганді позитивної моделі виховання та важливості розуміти власних дітей, знаходити з ними спільну мову.

      Методист обласного центру соціальних служб Юлія ВЕЛЬКО провела з учасниками ряд практичних вправ, спрямованих на створення гармонійного мікроклімату в родині, а також поділилась 20 правилами, які допоможуть проявити турботу про дітей. 

      Сподіваємось, що отримані знання допоможуть фахівцям та спеціалістам ефективно надавати допомогу сім’ям з дітьми, особливо в цей нелегкий для всіх час, коли пандемія коронавірусу та карантин змінили нашу повсякденність та звичний спосіб життя.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51