Анонси

      Назад

      Новопризначені фахівці навчались основам соціальної роботи з питань запобігання домашньому насильству

      В обласному центрі соціальних служб відбувся навчальний онлайн-семінар для новопризначених фахівців із соціальної роботи з питань профілактики насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми.

      Методист Юлія ВЕЛЬКО ознайомила учасників з законодавством про запобігання та протидію домашньому насильству. Також детально розглянула причини виникнення домашнього насильства, види насильства та їх ідентифікацію, та надала фахівцям практичні поради щодо налагодження контакту з родиною, в якій вчиняється насильство.

      Явище насильства потребує ретельного розгляду, важливо вчасно виявити випадок жорстокого ставлення до дитини. Саме тому під час вебінару розглянуто питання соціальної роботи в аспекті протидії жорстокому поводженню з дітьми.

      По закінченню вебінару 29 новопризначених фахівців із соціальної роботи та спеціалістів отримали відповідні довідки.

       Насильство в сім’ї відбувається у всіх секторах суспільства, незалежно від релігії, раси, професійного та освітнього рівня. Тому якщо Ви потребуєте консультації з даного питання, то можете звернутись до обласного центру соціальних служб, центрів соціальних служб за Вашим місцем проживання, або  зателефонувати на номери «гарячих ліній», де вам нададуть консультації та роз’яснення.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51