Анонси

      Назад

      Питання організації надання соціальних послуг обговорювали у Седнівській територіальній громаді

      Під час виїзної роботи директора Обласного центру соціальних служб Алли КОТ та  заступника начальника Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Юлії ОЛИФІРЕНКО в Седнівську територіальну громаду обговорено перспективи розвитку соціальних послуг у громаді.

      На сьогодні питання організації надання соціальних послуг потребує особливої уваги, оскільки у зв`язку зі зміною адміністративно-територіального устрою існує ризик порушення безперервності процесу соціальної підтримки сімей та осіб, які потребують її на постійній основі. З 1 січня 2020 року повноваження щодо здійснення соціальної роботи та надання соціальних послуг у територіальних громадах повністю перейшли до територіальних громад та їх виконавчих органів.

      У ході зустрічі із із заступником Седнівського селищного голови Наталією ГАВРИЛЕНКО наголошено на провідній ролі в системі надання соціальних послуг фахівця із соціальної роботи та необхідність врахування кількісного нормативу введення посад фахівців, визначеного Міністерством соціальної політики України для сільської місцевості та міст в залежності від кількості населення територіальних громад. Також порушено питання налагодження в громаді міжвідомчої взаємодії усіх установ в інтересах сімей та дітей. 

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51