Анонси

      Назад

      Виїзною роботою охоплені вісім громад Ніжинського району

      У рамках виїзної роботи 15 березня методисти обласного центру соціальних служб провели навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи територіальних громад Ніжинського району. У приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради зібрались 24 учасники з 8 громад.

      Під час семінару разом з Юлією ВЕЛЬКО розглянули питання протидії домашньому насильству.  В умовах війни в Україні домашнє насильство не зникло, не стало менш важливим, а пов’язані з цим проблеми залишилися такі ж, які були в мирний час. Традиційно домашнє насильство зачіпає вразливі групи населення, які, поміж іншого, обтяжені вирішенням інших проблем, що виникли через збройний конфлікт в державі. Втім, попри війну, органи та установи повинні докласти максимальних зусиль аби факти домашнього насильства не замовчувалися, а постраждалі отримували належну допомогу.   

      Також фахівці взяли участь у тренінгу «Професійне вигорання: профілактика, діагностика та корекція», який провела Марія ГОЛІК. Питання професійного вигорання залишається актуальним, адже професія працівника соціальної сфери найбільш схильна до вигорання внаслідок специфіки своєї діяльності.

          

       

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51