Анонси

      Назад

      Перша у цьому році група кандидатів завершила навчання

      Завершилось перше у цьому році навчання кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі,  опікуни/піклувальники, усиновлювачі. Навчались кандидати з Новгород-Сіверської, Понорницької, Носівської, Батуринської, Корюківської, Менської, Киїнської, Куликівської, Ніжинської та Чернігівської територіальних громад області. 


      Учасники тренінгу детально опрацювали інформацію про методи виховання дітей, поведінкові особливості дитини, які ускладнюють процес спілкування та взаємодії з нею; важливість створення відповідних умов для навчання та розвитку дитини, позитивної психологічної атмосфери в сім’ї тощо.

      Програма навчання передбачала проведення рольових ігор, групових дискусій, мозкових штурмів. Під час виконання вправ та практичних завдань учасникам пропонувалось вирішити різноманітні проблемні ситуації, що можуть виникати у взаємодії з дитиною, яка буде влаштована в родину. Крім того, кандидати отримували домашні завдання, виконання яких дає можливість пригадати, обміркувати та закріпити опрацьований матеріал. Також учасники навчання ознайомились з колом повноважень державних установ, підприємств та організацій, з якими будуть взаємодіяти під час виховання дитини в сім’ї.

      Загалом навчання пройшло в атмосфері зацікавленості, взаєморозуміння та активної взаємодії учасників, а отримані знання допоможуть їм усвідомлено прийняти рішення щодо влаштування дитини в свою сім'ю та сприятимуть формування сфер компетентностей, необхідних для успішного виховання та розвитку дитини.

         

       

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51