Анонси

      Назад

      Тривають онлайн-консультації для фахівців із соціальної роботи

      Сьогодні  обласним центром  соціальних служб проведено онлайн-консультації  з питань  виконання доручення Прем'єр-Міністра України щодо забезпечення своєчасного та належного соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, сімей з дітьми, які потребують допомоги і захисту на деокупованих територіях.   

             Порушувались питання роботи фахівців із соціальної роботи  в «Пунктах незламності»  для   оперативного надання соціальних послуг  та підтримки  відвідувачів пунктів, у т.ч. сім’ям з дітьми, інформування відвідувачів по можливість отримати соціальні послуги у громаді. Підготовка інформаційних листівок  з даної тематики.

               Під час консультації звернено увагу на здійснення оцінки потреб у соціальних послугах та надання соціальних послуг опікунським, прийомним сім’ям,  сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, залучення до даної роботи служб у справах дітей, закладів охорони здоров’я, освіти, старост та інших суб’єктів виявлення сімей/осіб.

              Обговорили питання можливості  оцінювання потреб сімей з дітьми/ осіб  за формою, визначеною наказом Мінсоцполітики від 18.04.2022 № 135 «Про затвердження  форми акта про надання повнолітній особі соціальних послуг екстрено (кризово)»;  надання соціальних послуг сім’ям з дітьми екстрено (кризово). 

       

       

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51