Анонси

      Назад

      У Ічнянській громаді навчались базовим навичкам першої психологічної допомоги

      На цьому тижні методисти ЧОЦСС Марія ГОЛІК та Юлія БОГДАН провели тренінг з питань надання першої психологічної допомоги в умовах війни для працівників КЗ "Ічнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

      У цей непростий час мінімальний набір прийомів базової психологічної допомоги має знати кожен з нас, щоб впоратися з власним стресом та допомогти своїм близьким і тим, хто поряд. Психіка людини перебуває в постійному напруженні не тільки під час воєнних дій, а й навіть знаходячись в умовній безпеці. Кожного дня ми через стрічку новин стаємо очевидцями страшних подій у нашій країні.

      Якою б не була наша професія, сьогодні саме ми можемо стати для себе та близьких психологічною опорою у стресі. Тому спеціалісти ЧОЦСС і надалі навчатимуть працівників соціальної сфери територіальних громад області надавати першу психологічну допомогу населенню. З початку запровадження воєнного стану в Україні вже понад 200 працівників надавачів соціальних послуг пройшли відповідну підготовку.

        

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51