Анонси

      Назад

      У м.Києві навчались тренери з числа працівників регіональних центрів соціальних служб

      Усі ми розуміємо, що війна приносить не тільки видимі руйнування, а й невидимі рани, пов’язані з пережитими психотравмуючими подіями, посттравматичним стресовим розладом чи іншими проблемами – і попри те, що вони невидимі, їх наслідки та вплив на життя можуть бути не менш вагомими.

      На сприяння Національній програмі психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, яку ініціювала перша леді України Олена Зеленська, Бюро ВООЗ в Україні продовжує навчання тренерів із масштабованої інтервенції «Самодопомога плюс».

      ВООЗ у співпраці з Міністерством соціальної політики України проводить серію тренінгів для 75 тренерів з 25 регіональних соціальних служб.

      З 18 по 20 липня відбулось навчання тренерів з числа працівників обласних центрів соціальних служб з восьми областей України. Серед них – методисти Чернігівського обласного центру соціальних служб Оксана СНИТКО, Юлія ВЕЛЬКО та психолог Ганна ВОЗНЮК.

      Навчені тренери поширюватимуть практику серед соціальних робітників, працівників та фахівців із соціальної роботи у всіх регіонах країни, для того, щоб кожен українець, який звертається по допомогу до соціальних служб, міг отримати психологічну підтримку та навчився управляти власним стресом.

      «Самодопомога Плюс» - груповий курс ВООЗ із управління стресом, який складається із п'яти занять та має на меті допомогти дорослим людям, які перебувають у вкрай несприятливих умовах, навчитись управляти стресом.

      Тренінги проводяться за фінансової підтримки Бюро USAID з питань гуманітарної допомоги та Норвезького агентства з розвитку та співробітництва (Norad).

      World Health Organization (WHO)

      WHO Regional Office for Europe

      Олена Зеленська

      Міністерство соціальної політики України

      Міністерство охорони здоров'я України

      Royal Norwegian Embassy in Kyiv

      USAID Ukraine - USAID Україна

      Безбар'єрність

          

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51