Анонси

      Назад

      Про діяльність фахівців із соціальної роботи говорили під час робочої зустрічі

      Сьогодні, 19 травня, відбулась робоча зустріч представників Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області та Чернігівського обласного центру соціальних служб з питань забезпечення надання соціальних послуг в період воєнного стану.

      Під час зустрічі проаналізували чисельність фахівців із соціальної роботи, які на сьогодні надають соціальні послуги в області. Працівники сфери соціального захисту населення виконують важливу для суспільства роботу, а в умовах війни значно зросло фізичне та емоційне навантаження на спеціалістів, які виявляють та опікуються вразливими категоріями населення. Незважаючи на всі обставини, вони забезпечують таким людям соціальний супровід, допомагають вирішувати найрізноманітніші проблеми – від оформлення документів для отримання державних соціальних виплат до підтримки людей та надання їм гуманітарної допомоги.

      Також обговорили питання виявлення та охоплення соціальними послугами сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51