Анонси

      Назад

      Куликівська громада приєдналась до Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

      Протягом 6-10 грудня фахівцями ЦСС Куликівської селищної ради в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» були проведені наступні заходи:

      - продовжили проведення різноманітних тренінгів, бесід в Куликівському ЗЗСО та Куликівському ПАЛі на тему протидії насильству та булінгу;

      - брали участь у тренінгах, що проводились в м.Чернігів Громадським комітетом з захисту прав людини спільно з національним експертом, тренером із протидії домашньому насильству Вікторм Вальчуком. На даних заняттях обговорювались питання ефективного механізму взаємодії суб'єктів по запобіганню домашньому насильству в громаді, протидія торгівлі людьми.

      - здійснено виїзд Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги в с.Кладьківка, було проведено роз'яснювальну роботу серед місцевих жителів стосовно того, куди звертатись у випадках вчинення домашнього насильства та розповсюджено інформаційні матеріали.

      - завершено проведення конкурсу малюнків в Куликівському ЗЗСО, підведення підсумків якого відбудеться на наступному тижні. Щиро дякуємо всім, хто взяв участь!!!

      Незважаючи на те, що проведення акції завершено, давайте не забувати про проблему домашнього насильства, булінгу і головне НЕ МОВЧАТИ!!!

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51