Анонси

      Назад

      У Ічнянській громаді відбувся конкурс творчих робіт

      З метою сприяння залучення дітей з особливими потребами до творчого життя міста і громади, привернення уваги суспільства до їхніх проблем - Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ічнянської міської ради був організований конкурс творчих робіт «Хай щастя завжди буде поруч». Свої роботи надали 12 учасників віком від 4 до 15 років. Загалом, виставка дитячої творчості налічувала 38 виробів – малюнки, аплікації, вироби з дерева, декупаж, орігамі, вироби з природніх матеріалів та лего. Кожен твір – це спроба відтворити власний світ за допомогою полотна, акварелі, ниток, це маленький шедевр, який дає дітям з особливими потребами стимул для вдосконалення своєї майстерності та майбутніх життєвих перемог.

      Втішно усвідомлювати, що цей конкурс дає можливість розкрити свої таланти обдарованим дітям з особливими потребами. Надихаючий приклад юних дарувань є і для нас хорошим стимулом до життєвої цілеспрямованості і рішучості, яких так часто нам бракує. З нашого ж боку, необхідно оточити таку категорію дітей турботою і любов’ю, зробити їх життя цікавим і насиченим радісними подіями, дати їм можливість вирости гідними, добрими людьми.

      Усі учасники конкурсу були нагороджені Подяками за участь у конкурсі та призами, які надали приватні підприємці Оксана Павленко  і Микола Свердлик.

      Діти з особливими потребами заслуговують на виняткову увагу оточуючих, а працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завжди готові її приділити, адже краща нагорода за це – щасливі посмішки дітей.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51