Анонси

      Назад

      "Чи заходить до вас у клас злий Булі?"

      В рамках інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права!» 28 лютого 2020 р. Менським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в Менському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка проведений інтерактивний відеолекторій.

      «Чи заходить до вас у клас злий Булі?» - це запитання можна задати кожному, хто ходить до школи, незалежно від того, у якому класі навчається дитина.

      Як протидіяти булінгу? Фахівці із соціальної роботи разом зі школярами обговорили, хто такий "булер", хто може стати потенційною "жертвою булінгу", добре роз'яснили та запам'ятали, і хто такі "спостерігачі". Діти брали активну участь у дискусії щодо причин булінгу. Акцентували увагу і на відповідальності за вчинення булінгу всіх учасників, включаючи педагогів, які можуть приховувати факти булінгу в школі.

      Дивлячись у дитячі очі, плекаємо надію, що підростає здорова небайдужа нація, яка готова брати активну участь у вирішенні проблем школи та суспільства.

      Головне, що потрібно донести дітям, це - не мовчати, а бути відкритими і повідомляти дорослим про булінг, який вони спостерігали або стали його учасниками. Тільки таким чином можна зупинити негативне явище, що заважає насолоджуватись прекрасними шкільними роками.

       

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51