Анонси

      Назад

      Про підсумки спільної діяльності служб у соціально-виховній роботі з засудженими говорили на нараді в Срібнянському районі

      11 лютого 2020 року відбулася нарада у відділі соціальної служби для сімʼї, дітей та молоді Срібнянської селищної ради з соціальними партнерами за участі старшого інспектора Срібнянського районного сектору пробації, служби у справах дітей та відділу освіти, сімʼї, молоді та спорту Срібнянської районної державної адміністрації.

      В ході наради були підведені підсумки спільної діяльності служб у соціально-виховній роботі із засудженими особами, особливо з неповнолітніми, а також заплановані подальші спільні культурно-просвітницькі та соціально-виховні заходи із засудженими особами молодіжного віку. Інспектор сектору пробації Катерина Заєць ознайомила учасників наради зі змінами, які відбулися в чинному законодавстві, а саме щодо застосування пробаційних програм відносно осіб, засуджених до покарань не пов’язаних із позбавленням волі. Звернула увагу на те, що пробація представляє собою систему виконання покарання без позбавлення волі, орієнтовану не лише на контроль та нагляд за засудженими, а й на надання допомоги у напрямі зміни умов життєдіяльності правопорушника.

      Всі присутні взяли активну участь в обговоренні шляхів підвищення рівня активності та мотивації до виправлення осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, подолання їх утриманських настроїв.

      Підхід до проблеми надання всебічного сприяння у вирішенні питань соціального захисту має бути виваженим та комплексним. І лише спільними зусиллями можливо вирішити ці питання, не залишити поза увагою жодну людину, яка потребує допомоги.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51