Анонси

      Назад

      Нехай Новий рік іде з добром до всіх дітей!

      Найбільш сімейним, теплим і радісним святом вважається Новий рік. Кожна людина чекає новорічного чарівництва. Багато хто вірить, що в новорічну ніч збуваються всі бажання. Особливо чекають це свято діти, адже саме їм Дідусь Мороз приносить багато цікавих подарунків.

      Менським районним центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді в приміщенні Березнянської селищної ради було проведено Новорічне свято під назвою «Новий рік з добром іде!» для дітей з інвалідністю та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Діти разом з котом Базиліо та лисицею Алісою співали пісеньки, водили хороводи навколо вбраної новорічної красуні-ялинки та брали участь у різних цікавих конкурсах. По закінченню малеча розповідали Дідусеві Морозу та Снігуроньці вірші та отримали новорічні подарунки.

      Менський районний центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді щиро вітає з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, благополуччя і Божої благодаті! Нехай у ваших домівках панують добробут і злагода.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51