Анонси

      Назад

      Святий Миколай привітав малят Ніжинщини

      19 грудня Святий Миколай разом із працівниками Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав дітей найбільш соціально уразливих категорій із числа отримувачів соціальних послуг Центру.

      Близько 40 хлопчиків і дівчаток були запрошені до кафе «Фієста», де на них чекали «солодкий стіл», цікава розважальна програма та подарунки. Діти відчули теплу атмосферу свята, вони з радістю брали участь у розважальних конкурсах, співали пісні, водили хороводи, розповідали вірші, бавилися із Святим Миколаєм, отримуючи заохочувальні призи.

      На завершення Святий Миколай привітав учасників свята з прийдешніми святами, побажав бути слухняними, робити добрі справи та подарував солодкі подарунки усім діткам.

      Організувати змістовне дозвілля для маленьких ніжинців із ласощами, подарунками і святковим частуванням міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді допомогли благодійники – ФОП Вікторія Тесленко, Тамара Лега, Анна Пасулько, Лариса Безпала, Олена Пивовар, Сергій та Ірина Балакірєви та група «Ніжин молодий». Веселі конкурси підготували та провели з дітворою студенти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51