Анонси

      Назад

      Відзначили учасників виставки «Повір у себе – і в тебе повірять інші!»

      19 грудня в кафе «Автограф» Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді традиційно відзначив учасників виставки художніх робіт дітей та молоді з інвалідністю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!», яка нині експонується в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею.

      Така виставка проводиться дев’ятнадцять років поспіль, і цього року на ній представлено роботи 82 учасників, серед яких - вихованці та учні дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів міста, Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Віра», а також підопічні Ніжинського дитячого будинку-інтернату.

      Директор НМЦСССДМ Наталія Кучеровська вручила присутнім учасникам виставки грамоти за особисті досягнення в образотворчому й прикладному мистецтві, висловивши сподівання на розквіт нових юних талантів - маленьких зірочок, від яких запалюються нові великі зірки на творчому небосхилі нашого краю.

      Завдяки благодійній підтримці депутата Ніжинської міської ради Володимира Мамедова, Сергія та Ірини Балакірєвих та групи «Ніжин Молодий», ФОП Тамари Леги, Анни Пасулько, Лариси Безпалої міському центру соціальних служб вдалося організувати для юних обдарувань справжнє свято – як годиться, із призами, подарунками, «солодким столом». Цікаву розважальну програму з веселими конкурсами для дітей організували та провели Ліга старшокласників м. Ніжина з керівником Анжелою Тимченко.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51