Анонси

      Назад

      Менський РЦСССДМ приєднався до загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства»

      Фахівцями з соціальної роботи Менського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства» 10 грудня 2019 р. в с.Волосківці та Волосківській ЗОШ І-ІІ ступенів проводилось інформування учнівської молоді та населення району з метою попередження домашнього насильства, організація активних форм профілактичної роботи щодо запобігання насильству в будь-якому його прояві.

      З дітьми було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: « Я проти насильства. А ти? Попередження насильства в сім’ї». Фахівці із соціальної роботи надали учням змістовну та необхідну інформацію щодо видів, причин та наслідків насильства, розповіли, як не стати жертвою насильства та куди звернутися по допомогу, закріпити правила особистої безпеки.

      По закінченню заняття з дітьми було проведено вправу «Ця рука не вдарила, не скривдила. Я проти насилля!» На ватмані учні зробили груповий малюнок, який характеризував негативне ставлення до проблеми насилля.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51