Анонси

      Назад

      Талалаївський РЦСССДМ особливу увагу приділяє попередженню домашнього насилля

      Щорічно з 25 листопада по 10 грудня в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». В ці дні фахівцями Талалаївського районного центру СССДМ на базі загальноосвітніх шкіл району проведено бесіди та тренінги на теми: «Насильство в сім’ї: як діяти, щоб захиститися», «Попередження домашнього насильства», «Насильство: види, причини, шляхи подолання».

      Здобувачі освіти ознайомилися з видами насильства та їх характеристиками, збагатили свої знання з правової освіти. Під час заходів розповсюджено буклети «16 днів проти насильства», «Боятися не треба – треба знати».

      Особлива увага під час проведення акції приділялася питанням домашнього насильства, саме тому серед сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах також були проведені заходи щодо попередження насильства в сім’ї та відповідального батьківства.

      Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей, сприяли вихованню людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51