Анонси

      Назад

      Як не стати жертвою торгівлі людьми

      18 жовтня європейська спільнота відзначала Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, - особливо жінками та дітьми, - небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

      Метою торгівлі людьми завжди є експлуатація людини в будь-який спосіб – примусова праця, використання у домашньому господарстві і промисловому чи сільськогосподарському секторах, сексуальна експлуатація чи створення порнографічної продукції, втягнення у злочинну діяльність чи жебракування.

      За сприянням методиста Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Юлії Велько та провідного фахівця із соціальної роботи ЧМЦСССДМ Ніни Яковенко з підобліковими було проведено тренінгове заняття, направлене на попередження та запобігання торгівлею людьми.

      Під час зустрічі підобліковим роз’яснено поняття «торгівля людьми», причини, види експлуатації та наголошено на актуальності проведення заходів із протидії торгівлі людьми, зважаючи на її значне розповсюдження.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51