Анонси

      Назад

      Повір у себе – і в тебе повірять інші!

      03 грудня 2019 року в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського відкрилася виставка художньої творчості дітей та молоді з інвалідністю «Повір у себе – і в тебе повірять інші!», яка традиційно присвячується Міжнародному дню людей з інвалідністю.

      Ніжинський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує такий захід 19 років поспіль. Про популярність даної виставки свідчить те, що з кожним роком зростає кількість її учасників. Цього року 82 особи з радістю надали свої роботи для представлення в експозиції музею. Як завжди, їхні роботи сповнені тепла, радості та потягу до краси, бажання передати найпотаємніші мрії своїх авторів і їхнє особливе бачення навколишнього світу.

      У відкритті виставки взяли участь: заступник міського голови Алєкєєнко І.В., директор НМЦСССДМ Кучеровська Н.М., директор Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Дудченко Г.М., заступник начальника управління освіти Пономаренко Н.О., представники навчальних закладів міста.

      Особливістю цьогорічної виставки є те, що представлені роботи дітей виконані у понад 15-ти різноманітних техніках. Присутнім було представлено розмаїття дитячих робіт - експозиції різноманітних виробів, зроблених своїми руками: тут і живопис, і в'язані іграшки, вишивка бісером, квілінг та інше. Також вперше цього року взяли участь наймолодші учасники - вихованці дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 21 «Калинонька» комбінованого типу.

      Виставка «Повір у себе – і в тебе повірять інші!» діятиме до середини січня наступного року. Тож завітайте на неї і, милуючись її експонатами, плекайте у своєму серці людяність, милосердя, доброту та вчіться радіти кожній хвилині життя так, як це вміють робити люди з інвалідністю.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51