Анонси

      Назад

      Подорожували у світ казок 29 родин з Варвинщини

      Подорож у світ казок відбулась 29 листопада цього року в рамках ХІV районного фестивалю для сімей, які виховують дітей з особливими потребами та функціональними обмеженнями, Варвинського району.

      Організатором традиційного районного заходу, який відбувся в обрядовому залі районного будинку культури, став районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У цьогорічному фестивалі взяло участь 29 сімей зазначеної категорії. Разом зі своїми дітьми у заході брали участь їх батьки, рідні, що підсилювало родинну теплу атмосферу.

      Ведуча запросила учасників дійства до казкового експресу, щоб допомогти Незнайкові знайти ключі від скрині скарбів, які він загубив. Перший ключик допомогла відшукати Снігова Королева. Для того, щоб отримати наступний ключ, дітям довелось взяти участь у майстер-класі з виготовлення новорічних листівок та позмагатись у знанні казок та їх героїв. Третій ключ повернула Баба Яга, для цього дітки побували на дитячій дискотеці та змагались у спритності в ігротеці. Ще один ключик повернув Ангел. Після того, як всі завдання Лиски були успішно виконані, учасники отримали останній п’ятий ключ. Незнайко був безмежно вдячний діткам за допомогу в пошуку ключів. Нарешті він зміг відкрити скриню скарбів, в якій були подарунки. А насамкінець, на всіх учасників казкового експресу чекав «солодкий стіл» та фрукти.

      Фінансову підтримку та допомогу для організації та проведення даного заходу, нагородження дітей подарунками, надала районна державна адміністрація, Варвинська та Озерянська об’єднані територіальні громади, керівництво ТОВ «Журавське» та місцеві підприємці.

      За матеріалами Варвинського РЦСССДМ

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51