Анонси

      Назад

      100% ПЕРЕМОЖЦІ у боротьбі з ВІЛ/СНІДом

      З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з БО «Чернігівська МЕРЕЖА» проведена акція-квест «100% ПЕРЕМОЖЦІ» для курсантів Академії державної пенітенціарної служби та для відвідувачів торгово-розважального центру "Мегацентр".

      Учасники квесту успішно долали перешкоди у вигляді завдань та запитань, рухаючись від станції до станції, а ще – підвищили рівень обізнаності про це захворювання, розвінчали міфи, що поширюються через недостатню обізнаність молоді щодо шляхів передачі ВІЛ-інфекції та профілактичних заходів. В рамках проведення акції присутні отримали червоні стрічки, що вже давно стали символом нашого співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу, а також – інформаційні листівки з гаслом «ВІЛ через дружбу не передається».

      Епідемічна ситуація з ВІЛ-інфекції в Україні залишається напруженою: щорічно реєструється більше 15 тисяч нових випадків ВІЛ-інфекції. Одним із напрямків діяльності центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є підтримка сімей, яких торкнулась проблема ВІЛ/СНІДу. Спеціалісти центрів надають консультативні послуги таким сім’ям, відстоюють захист їх законних прав та інтересів, сприяють таким сім’ям соціалізуватися та інтегруватися в суспільств

      і.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51