Анонси

      Назад

      Новгород-Сіверський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді співпрацює з районним сектором з питань пробації

      24 вересня начальник Новгород-Сіверського районного сектору з питань пробації Сергій Чичкань зустрівся зі спеціалістами Новгород-Сіверського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з метою організації надання соціальних послуг та забезпечення професійної допомоги неповнолітнім, які вчинили правопорушення.

      Під час зустрічі обговорювались проблеми взаємодії при здійсненні роботи із суб’єктами пробації молодіжного віку. Говорили про необхідність проведення спільних заходів, спрямованих на профілактику негативних явищ, про надання комплексу індивідуальних соціальних послуг, направлених на попередження скоєння повторних правопорушень, про проведення роботи, спрямованої на зміцнення суспільно-корисних зв’язків та вироблення позитивного ставлення до ведення здорового способу життя. Адже саме спільна злагоджена робота допоможе нашим клієнтам у розв’язанні важливих соціальних проблем та зможе забезпечити повноцінну інтеграцію цих осіб у суспільстві.

      Сергій Чичкань,Новгород-Сіверський районний сектор

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51