Анонси

      Назад

      Зустріч з умовно засудженими у Відділі СССДМ Срібнянської селищної ради

      В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед громадян громади. Повсякчас громадяни слабо усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя. Тому, щоб уміло і правильно користуватись своїми правами й добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Безперечно, правопорушення тісно пов’язані з процесами деморалізації суспільства, бездомності, безробіття, зі стрімким розвитком наркоманії, токсикоманії, з розпадом сімей, з розповсюдженням інших соціально негативних явищ.

      Загальновідомо, що головним напрямом діяльності у боротьбі з правопорушеннями є їх попередження, відповідним чином організована профілактична робота. Саме тому 26 липня 2019 року в Відділі соціальної служби для сімʼї, дітей та молоді Срібнянської селищної ради відбулася профілактична зустріч разом з умовно засудженими за участі старшого інспектора Срібнянського РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області на тему “Профілактика скоєння повторних злочинів умовно засудженими особами “. На зустрічі обговорювалися основні причини здійснення правопорушень та злочинів серед населення та шляхи їх вирішення. Зокрема, було виділено такі причини, як алкоголізм, безробіття, несприятливе сімейне оточення.

      Звичайно, найважливіший очікуваний результат таких зустрічей – це те, що умовно засуджені не повернуться до злочинних діянь, задумаються над своїм життям, своїм майбутнім та продовжать нормальне життя в рамках закону.

      Хоменко Л.А. – провідний фахівець ВСССДМ Срібнянської селищної ради

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51