Анонси

      Назад

      Щоб боротися з гепатитом - слід про це говорити!

      Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби з гепатитом.

      У середньому, кожна дванадцята людина в світі є носієм вірусу гепатиту В або C. Ця статистика перевищує показники за кількістю ВІЛ-інфікованих або хворих на рак, проте рівень обізнаності людей про гепатит вкрай низький. Вірусні гепатити - це група дуже розповсюджених небезпечних захворювань, що вражають печінку людини.

      Проте, при своєчасній діагностиці та лікуванні гепатиту, з цією хворобою можна успішно боротися і про це треба говорити.

      Так, 27 липня працівники ЧМЦСССДМ відвідали обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений гай» з метою підвищення обізнаності щодо симптомів, методів діагностики, профілактики та лікування гепатитів, особливо групи В і С.

      Також, у ході проведення профілактичних заходів із підлітками, фахівці ознайомили їх із статистикою цього захворювання та спільно із дітьми випустили стіннівку.

      По завершенню інформаційно-просвітницької роботи учасники заходу отримали рекламну продукцію центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51