Анонси

      Назад

      Обираємо здоровий спосіб життя

      «Буде здоров’я - решта все додасться», - так говорить народна мудрість.

      Здорові люди здебільшого рідко замислюються над тим, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їхнє здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Люди, що страждають тими чи іншими захворюваннями, кожного дня мають чимало проблем, які відволікають їх від справжнього повноцінного життя.

      Міжнародний день боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу, який відзначається щорічно 26 червня, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань.

      Працівники Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не залишились осторонь і провели в ці дні заходи з метою привернення уваги до нашого власного здоров’я.

      Так, у середу, 26 червня, в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай» відбулась акція «Обери здоровий спосіб життя». До проведення заходів були залучені студенти II і III курсу Чернігівського національного технологічного університету, які навчаються за напрямом підготовки „Соціальна робота”.

      Інформаційні матеріали, брошури та буклети, відеолекторій, бесіди з фахівцями сприяли формуванню усвідомлення школярами важливості профілактики соціально-небезпечних хвороб, подолання шкідливих звичок, збереження репродуктивного здоров’я, утвердження цінностей здорового способу життя.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51