Анонси

      Назад

      Працівники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вчаться надавати послуги матерям, які мають намір відмовитися від новонародженої дитини

      Відмова матері від своєї дитини - соціально-психологічне явище, яке стало надзвичайно актуальним у наші дні.

      З метою профілактики відмов від новонародженої дитини, формування засад відповідального батьківства, уміння розуміти власних дітей обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведений навчальний семінар-тренінг для фахівців із соціальної роботи центрів та спеціалістів об’єднаних територіальних громад.

      Методист центру Ю. Велько ознайомила учасників семінару з аспектами психологічної готовності до материнства, стилями переживання вагітності. Спеціалісти отримали не тільки теоретичні знання, а й практичні навички щодо того, як позбутися безвідповідального ставлення до батьківства, як краще зрозуміти своя дитину і налагодити з нею довірливі взаємовідносини.

      Маємо надію, що чисельність немовлят, які залишаються ся без матері відразу після народження, значно зменшуватиметься, оскільки саме в перші дні і місяці життя дитині найбільш необхідний постійний тілесний контакт з біологічною матір'ю.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51