Анонси

      Назад

      Щоб не зіпсувати літні канікули

      Чернігівським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у літню пору систематично проводиться профілактична робота серед учнівської молоді з метою запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності, профілактики правопорушень, злочинів, негативних проявів серед дітей, зокрема вживання алкогольних напоїв, тютюнових та наркотичних засобів.

      08 червня працівники ЧМЦСССДМ разом із студентами Чернігівського національного технологічного університету, які проходять практику на базі центру, провели інформаційно-просвітницький профілактичний захід в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай».

      Під час заходу учасники ознайомились із статистикою щодо скоєних підлітками правопорушень у місті у поточному році та основними причинами скоєння злочинів і правопорушень. Тема профілактики правопорушень та зниження асоціальних проявів у підлітків тісно перепліталася з темою пропаганди здорового способу життя, адже більшість скоєних злочинів здійснюється під впливом алкогольних та психотропних речовин. Тому спеціалісти закликали присутніх бути мудрими і виваженими у своїх вчинках.

      По завершенню інформаційно-просвітницької профілактичної роботи учасники заходу отримали соціально-рекламні буклети та листівки, а також призи - м’які іграшки, принесені студентами.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51