Анонси

      Назад

      Зігрівайте теплом дитячі серця!

      Напередодні Міжнародного дня захисту дітей працівники Відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Срібнянської селищної ради взяли участь в чудовому святі для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також дітей вразливих верств населення.

      Святково-розважальне дійство проходило на головній площі Срібного, де відбувся святковий концерт юних артистів та конкурсна програма. Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, ганяли м’яча, бавилися на атракціонах, каталися на машинках. Немає жодного сумніву, що кожна дитина отримана море позитивних емоцій та позитивний настрій.

      Не обійшлося і без традиційних малюнків на асфальті, де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей, їх батьків та вихователів – ось найбільша винагорода. На завершення діти отримали солодощі.

      Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Закликаємо всіх зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце!

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51