Анонси

      Назад

      Відповідальне батьківство робить дітей щасливими

      Заняття з елементами тренінгу з проблем виховання дітей та формування відповідального батьківства для членів сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, відбулося на базі Варвинського районного центру зайнятості 17 травня 2019 року. Захід був організований та проведений Варвинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках місячника з відзначення Міжнародного дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

      - Батьки – головні вихователі своєї дитини. І кожен з нас безумовно хоче, щоб його дитина була щасливою. Адже, коли діти щасливі – щасливі й батьки. Та батьківство – нелегка праця, якій ми вчимося весь той час, допоки ростуть наші діти, роблячи чимало помилок, яких можемо навіть не помічати зі свого боку. Для того, щоб навчитися краще бачити ці помилки та розуміти власних дітей, ми з вами сьогодні тут і зібрались, – так із вступним словом до учасників заходу звернулась практичний психолог Варвинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аліна Ященко.

      Для знайомства учасників та налаштування на співпрацю, практичний психолог запропонувала вправу «Лагідне ім’я». Батьки висловили свої очікування від заходу, встановили правила роботи в групі, кожен з них озвучив свій варіант поняття «усвідомлене батьківство». В ході заходу тренер зупинилась на засадах відповідального батьківства, вчила батьків замінювати вимогу на прохання. Учасники заняття спільно виготовили «Квітку дитинства» та «Дерево усвідомленого батьківства».

      Слід відмітити активність та позитивний настрій учасників тренінгу, які охоче брали участь у дискусіях, висловлювали свої думки та ставили запитання.

      За матеріалами Варвинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51