Анонси

      Назад

      В Ріпкинському районі привітали прийомні родини

      15 травня Україна відзначила День сім’ї. Адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім’я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита. Ці якості закладаються саме в сім’ї. В сім’ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім’ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі.

      «В них діти, народжені серцем» - саме так кажуть про прийомні сім’ї, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. На території Ріпкинського району функціонує 7 прийомних сімей, в яких виховується 14 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Справжніми батьками стають лише тоді, коли по-справжньому навчилися відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. А ще й тоді, коли дитина розуміє, відчуває та приймає батьків. Бути прийомними батьками - це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх, адже виховання дитини – це не мила забава, а завдання, що вимагає тяжких переживань, зусиль безсоних ночей і багато, багато думок.

      15 травня в прийомні сім’ї, які функціонують на території району завітали Світлана Тризна, заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації та Леся Сидоренко – директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, щоб привітати прийомні родини з Днем сім’ї та вручити подарунки.

      Сім’я, любов і вірність – це стовпи, на яких тримається життя людини, це складові людського щастя. Ріпкинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вітає всі сім’ї району з Днем сім’ї. Хай любов’ю іскряться очі, мир і спокій поселяться у ваших душах. А головне, хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі люди! Хай ваші сім’ї завжди будуть щасливими!

      Леся Сидоренко, директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51