Анонси

      Назад

      Христос рождається! Славімо Його!

      10 січня у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені М.М. Коцюбинського за благословення Високопреосвященнішого Архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента відбувся ХІ благодійний фестиваль духовної музики «Христос рождається! Славімо Його!».

      У концертній програмі фестивалю взяли участь вихованці недільних шкіл і прихожани православних храмів Бахмача, Бобровиці, Коропа, Ніжина, Прилук, Срібного та Носівського району.

      Во славу Різдва Христового, Сина Божого, Пречистої Діви Марії лунали радісні пісні, вірші щедрівки, колядки, діти інсценували біблейські сюжети.

      Щороку організатор заходу, Ніжинська єпархія Української Православної Церкви, запрошує на святкове дійство насамперед сім’ї з дітьми найуразливіших соціальних категорій. І цього разу за сприяння Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до духовної скарбниці фестивалю змогли долучитись 70 дітей із числа отримувачів послуг центру, у т.ч. діти із малозабезпечених багатодітних сімей, із сімей, що потрапили у складні життєві обставини, діти з інвалідністю, діти-сироти і позбавлені батьківського піклування та інші.

      Архієпископ Климент подякував учасникам фестивалю за сумлінну творчу працю, вручив їм грамоти й подарунки від Ніжинської єпархії УПЦ, а також особисто привітав різдвяними гостинцями всіх присутніх у глядацькій залі дітей.

      О. Гребеннікова, фахівець із соціальної роботи НМЦСССДМ

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51