Анонси

      Назад

      Маленькі меняни отримали подарунки від Діда Мороза

      Новорічні свята – чудовий час, коли всі загадані бажання і мрії збуваються. З віком людина проходить різні етапи – спочатку вірить у Діда Мороза, розуміє, хто насправді є Дідом Морозом, а потім сама стає Дідом Морозом.

      Така почесна місія дісталася і фахівцям із соціальної роботи Менського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Менської міської ради, які особисто привітали дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей у складних життєвих обставинах, які проживають у селах громади та м.Мена, солодкими подарунками, придбаними за рахунок міського бюджету.

      Незважаючи на вік, кожна дитина мріє про диво. Особливо це стосується сімей, які переживають тимчасові труднощі, складні життєві обставини, їм особливо важливі наша підтримка, розуміння і допомога. Протягом зимових свят фахівці центру спільно зі службою в справах дітей Менської міської ради, працівниками міськради, відвідали більше 55 сімей. До привітання сімей продуктовими наборами долучилася церква «Спасіння».

      При відвідуванні сімей, які перебувають на обліку центру, особлива увага звертається на умови проживання дітей, забезпеченість паливом, виконання батьківських обов’язків та забезпечення інших першочергових потреб дітей.

      Працівники центру вітають всіх зі святами та бажають родинного затишку, миру і любові!

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51