Анонси

      Назад

      Новорічні свята для маленьких ніжинців

      29 грудня у Ніжинському міському будинку культури відбулись новорічні вистави для дітей соціально уразливих категорій. За сприяння Ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на святкову програму разом із батьками було запрошено 431 дитину із сімей учасників АТО, 202 дитини з інвалідністю та 50 дітей із внутрішньо переміщених сімей.

      На початку свята з Новим роком усіх запрошених привітав міський голова Анатолій Лінник – із найщирішими побажаннями миру, любові та злагоди, здоров’я й добробуту в їхніх родинах.

      Чарівне дійство за участю улюблених дитячих героїв, що уособлюють собою Новий рік, добро і справедливість, - Діда Мороза, Снігуроньки, Зимоньки, їхніх помічників, а також злої Баби Яги з її невгамовними приятелями, своїми виступами прикрасили художні дитячі колективи.

      Із задоволенням переглянувши яскраві музичні вистави, маленькі й дорослі глядачі мали можливість досхочу фотографуватися в компанії симпатичної зимової трійці - Білого Ведмедя, Зайця та Сніговика, які розважали дітлахів у фойє.

      Завдяки турботам керівництва нашого міста, старанням управління культури Ніжинської міської ради і, зокрема, творчого колективу будинку культури, а також працівників міського центру соціальних служб діти отримали в подарунок незабутні враження від зустрічі з казкою та новорічні ласощі за рахунок міського бюджету.

      О. Гребеннікова, фахівець із соціальної роботи

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51