Анонси

      Назад

      Привітання від Святого Миколая

      19 грудня Святий Миколай разом із працівниками Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав дітей найбільш соціально уразливих категорій із числа отримувачів послуг центру.

      Близько 50 хлопчиків і дівчаток із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, були запрошені до кафе «Фієста», де на них чекали «солодкий стіл» та цікава розважальна програма.

      Секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб також вручив дітлахам солодощі, поздоровивши їх з улюбленим святом, побажав зростати здоровими і слухняними - на радість своїм батькам та поводитись так, щоби своїми добрими вчинками і сумлінним навчанням завжди заслуговувати на похвалу й подарунки. Цього дня до дітей також завітали гості, які забезпечують громадський порядок та безпеку мешканців нашого міста – представники Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області. Вони передали дітям гостинці від усього колективу працівників відділку поліції, провели бесіду щодо забезпечення безпеки життя й здоров’я дітей в різних життєвих ситуаціях та вручили листівочки-обереги, що нагадуватимуть їм про правила безпечної поведінки вдома, на вулиці та в громадських місцях.

      Веселі конкурси підготували й провели з дітворою студенти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя.

      На згадку про цей день діти отримали призи й подарунки також і від міського центру соціальних служб. Організувати змістовне дозвілля для маленьких ніжинців, із ласощами і святковим частуванням, соціальній службі допомогли благодійники – підприємці Олександр Тесленко, Лариса Безпала, Тамара Лега, Віталій Зубко.

      О. Гребеннікова, фахівець із соціальної роботи НМЦСССДМ

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51