Анонси

      Назад

      Відзначили учасників виставки «Повір у себе…»

      Напередодні Святого Миколая в кафе «Автограф» Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відзначив учасників виставки художніх робіт дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе – і в тебе повірять інші!», яка нині експонується в художньому відділі краєзнавчого музею.

      Така виставка проводиться вісімнадцятий рік поспіль, і цього року на ній представлено роботи 79 маленьких і дорослих мешканців Ніжина, серед яких - вихованці та учні дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів міста, Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Віра», а також підопічні Ніжинського дитячого будинку-інтернату».

      Секретар Ніжинської міської ради Валерій Салогуб подякував дітям та їхнім батькам за копітку творчу працю, терпіння і сумління, побажав міцного здоров’я, нових особистих досягнень, а також передав святкові дарунки-«Миколайчики».

      Директор НМЦСССДМ Наталія Кучеровська вручила присутнім учасникам виставки грамоти за особисті досягнення в образотворчому й прикладному мистецтві, висловивши сподівання на розквіт нових юних талантів - маленьких зірочок, від яких запалюються нові великі зірки на творчому небосхилі нашого краю.

      Завдяки благодійній підтримці депутата міської ради Володимира Мамедова, ФОП Тамари Леги, представників Чернігівського обласного об’єднання Спілки Самаритян України Сергія та Ірини Балакірєвих, Будинку дітей та юнацтва міському центру соціальних служб вдалося організувати для юних обдарувань справжнє свято – як годиться, із призами, «солодким столом» і веселими конкурсами.

      О. Гребеннікова, фахівець із соціальної роботи НМЦСССДМ

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51