Анонси

      Назад

      Талалаївський РЦСССДМ звертає увагу населення на проблему насильства

      З метою привернення уваги населення до проблеми насильства щорічно Талалаївським РЦСССДМ проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насилля». У цьому році фахівцями центру на базі ЗОШ району та Талалаївської селищної ради, сільських рад проведено бесіди та лекції на тему «Насильство в сім’ї: як діяти, щоб захиститися», «Насильство: попередити та зупинити», «Насильство: види, причини, шляхи подолання». Розповсюджено буклети «Сім’я – це простір без насильства», «Боятися не треба – треба знати».

      Серед учнівської молоді проведено анкетування за результатами якого з’ясовано, що половина опитаних учнів піддавалися насильству, 11% фізичному та 42% психологічному. Більша частина дітей (30 %) потерпає від насильства з боку однолітків та однокласників, 13 % - з боку батьків.

      Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також толерантного ставлення до людей, хворих на ВІЛ.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51