Анонси

      Назад

      Срібнянський РЦСССДМ долучився до акції «16 днів проти насильства»

      У рамках щорічної акції «16 днів проти насильства», яка проходить з 25 листопада по 10 грудня, Срібнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено лекційно-профілактичні заходи в загальноосвітніх закладах та агроліцеях району з метою інформування та попередження торгівлі людьми, протидії насильству в сім'ї та учнівському колективі, дотримання прав людини. Прочитані 6 лекцій, проведено 5 тренінгів та круглий стіл за відповідними напрямками заходів, а також анкетування для узагальнення знань, яким охоплено 100 осіб. Отримувачі знань приймали активну участь у обговоренні та вирішенні питань з протидії цій актуальній проблемі.

      У рамках акції виготовлено і розповсюджено власну рекламу щодо торгівлі людьми. Також були оформлені тематичні куточки на тему «Здоровий спосіб життя», де дітям запропоновано для ознайомлення буклети, фото на цю тематику, крилаті вислови відомих людей.

      Сподіваємось, що учасники акції не тільки отримали корисну інформацію щодо причин, форм та ознак насильства, а й усвідомили гостроту проблеми та сформували активну позицію щодо можливостей захисту своїх прав.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51