Анонси

      Назад

      Акція Ріпкинського РЦСССДМ до Міжнародного дня людей з інвалідністю

      Міжнародний День людей з інвалідністю був заснований в 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН. За оцінками Світового банку 20% найбідніших верств населення Землі є людьми з обмеженими можливостями і вимагають до себе особливої уваги. Загальна поширеність офіційно зафіксованої інвалідності в світі вже становить приблизно 10%, на даний час у світі налічується понад один мільярд людей (15 відсотків населення), які страждають різними формами інвалідності за медичними показаннями і критеріями ВООЗ.

      Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості цього суспільства.

      Ріпкинський РЦСССДМ у своїй роботі не залишається осторонь людей з інвалідністю. Щороку центром проводиться Акція до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

      Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю до таких діток завітали Світлана Тризна, заступник голови Ріпкинської районної державної адміністрації, Леся Сидоренко, директор Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та фахівці із соціальної роботи центру – Лариса Згонник, Галина Антонік та Лілія Приходько. 62 сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, отримали подарунки.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51