Анонси

      Назад

      Знати сьогодні - щоб жити завтра!

      01 грудня 2018 року Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в торгово-розважальному центрі "Hollywood" організована акція «Знати сьогодні, щоб жити завтра!» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

      У цей день по всьому світу люди виражають підтримку хворим на ВІЛ-інфекцію та СНІД, привертають увагу громадськості та ЗМІ до вирішення проблеми епідемії, боротьби з проявами дискримінації хворих, толерантного ставлення до них.

      Учасники акції мали змогу перевірити свої знання щодо шляхів передачі ВІЛ/СНІДу та отримати кваліфіковану консультацію фахівців. Кожен з присутніх прикріпив червону стрічку до «дерева життя» в знак співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу. У цей день червону стрічку носять у всьому світі. Таким чином люди демонструють розуміння проблеми, пов’язаної з ВІЛ/СНІДом, а також свою турботу про тих, хто живе з ВІЛ-інфекцією та СНІДом, їх надію на те, що коли-небудь епідемія буде зупинена.

      Епідемічна ситуація з ВІЛ-інфекції в Україні залишається напруженою: щорічно реєструється більше 15 тисяч нових випадків ВІЛ-інфекції. Станом на 01.11.2018р., під медичним наглядом у закладах охорони здоров’я України перебуває 144268 ВІЛ-інфікованих осіб, з них 45792 хворих на СНІД. Зокрема, в Чернігівській області зареєстровано та перебуває під медичним наглядом 4175 ВІЛ-інфікованих.

      Висловлюємо подяку в проведенні заходу Чернігівському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Павлу Короткову (спеціалісту Клініки дружньої до молоді), Анжелі Мойсеєнко (ГО «Чернігівська Мережа»).

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51