Анонси
      І квартал 2020

      Назад

      № з/п

       

      ОСНОВНІ ЗАХОДИ

      Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

      на І квартал 2020 року

      Місяць

      1.

      Нарада директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підсумками роботи у 2019 році та визначення пріоритетних напрямків діяльності у 2020 році.

      Лютий

      2.

      Засідання «за круглим столом» з питань забезпечення соціальним супроводом осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в ході придбання житла.

      Лютий

      3.

      Навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи з питань надання послуг сім’ях, в які повертаються діти із закладів інституційного догляду.

      Березень

      4.

      Організація  проведення навчання кандидатів у прийомні батьки та батьки-вихователі.

      Лютий

      5.

      Забезпечення організації та проведення навчань для прийомних батьків,  батьків–вихователів, сім’ї яких функціонують 4 роки, з метою підвищення їх виховного потенціалу.

      Березень

      6.

      Виїзна робота мобільного консультаційного пункту із соціальної роботи у Куликівську ОТГ з питань популяризації відповідального батьківства, попередження сімейного неблагополуччя, підготовки молоді до сімейного життя.

      Лютий

      7.

      Виїзна робота мобільного консультаційного пункту із соціальної роботи до Срібнянського району (Дігтяри, Сокиринці) з метою проведення просвітницько -профілактичної  роботи з питань популяризації відповідального батьківства, попередження сімейного неблагополуччя, підготовки молоді до сімейного життя

      Березень

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51