Анонси

      Назад

      18 жовтня – Європейський день боротьби з торгівлею людьми

      Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований 18 жовтня 2007 Європейським Парламентом, як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

      Торгівля людьми належить до найбільших злочинів проти людства, має складні наслідки для людини, її родини, соціуму та держави. Негативний вплив від торгівлі людьми полягає ще й у поширенні венеричних захворювань, СНІДу, формуванні моральної деградації та відчуженості особистості, втрати родинних зв’язків, зруйнуванні суспільної моралі, небезпечному «звиканні» громадської свідомості до негативного явища, поширенні депресивних синдромів та суіцидальних тенденцій, зростанні агресивності та жорстокості. Саме тому досить важливим аспектом роботи мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є протидія цьому явищу та широка інформаційна кампанія, спрямована на інформування підлітків та молоді груп ризику про існування проблеми торгівлі людьми та її наслідки.

      У рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відбудеться на території усієї області, працівники центрів СССДМ, волонтери організують інформаційні заходи в навчальних закладах.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51