Анонси

      Назад

      Робота мобільного консультаційного пункту із соціальної роботи у Бахмацькому районі

      На виконання обласної програми «Молодь Чернігівщини на 2016-2020 роки» та відповідно до плану роботи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою популяризації відповідального батьківства, попередження сімейного неблагополуччя, підготовки до сімейного життя серед учнівської молоді 26 вересня здійснено виїзд у Бахмацький район.

      У рамках заходу методистом Велько Ю. була проведена тренінгова робота з старошокласниками на тему «Відповідальне батьківство».

      Психолог ОЦСССДМ Хатнюк Н. надала інформацію учням 7-го класу з питань профілактики шкільного булінгу. Учні ознайомились з поняттям «насильство», на доступних прикладах переконались, які наслідки насильства можуть бути, а також мали змогу виробити навички безпечної поведінки у ситуації булінгу.

      Під час виїзної роботи надана методична допомога фахівцям із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Зокрема, Шпитальна О. ознайомила з наказом Мінсоцполітики від 13.07.2018р. № 1005 «Про затвердження форм обліку соціальної роботи з сім’ями/особами, які перебувають у складних життєвих обставинах».

      До заходу долучено Панкратову О., начальника відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, яка під час виступу порушила питання щодо взаємодії при роботі із сім’ями, які опинилися у кризовій ситуації.

      Також спеціалістами обласного центру здійснені супервізійні зустрічі із прийомними сім’ями.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51