Анонси

      Назад

      Підвищення виховного потенціалу прийомних батьків та батьків-вихователів

      Відповідно до чинного законодавства, не рідше ніж раз на два роки обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить планові тренінгові навчання прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціалу.

      Наразі свою кваліфікацію підвищать батьки, сім’ї яких функціонують 6 років, з Козелецького, Коропського, Корюківського, Куликівського, Ніжинського, Новгород-Сіверського, Носівського, Прилуцького, Ріпкинського, Сосницького та Сновського районів.

      Навчання відбувається переважно у тренінговій формі, що дозволяє створити неформальне, невимушене спілкування, яке відкриває перед групою безліч варіантів розвитку та розв'язання проблем, заради яких вона зібралася. А проблемні питання порушуються різні, зокрема психологічні особливості соціалізації дітей різних вікових категорій, психологічні аспекти молодіжних суїцидів, шляхи подолання булінгу, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі та інші.

      Крім фахівців обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, до навчання долучаються спеціалісти служби у справах дітей облдержадміністрації та практичні психологи.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51