Анонси

      Назад

      Перший подарунок для новонародженого

      З метою виконання постанови Кабінету міністрів України від 20 червня 2018 року №512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», директор Чернігівського міського ЦСССДМ спільно з начальником управління соціального захисту та допомоги населенню Новозаводської районної у місті Чернігові ради 18.09.2018 року вручили перший «ПАКЕТ МАЛЮКА» родині Симонових, де щойно народилася третя дитина. Мама з батьком вже виховують 7-річну доньку, дворічного сина та ще одного – новонародженого синочка.

      Разом з матусею, що ніжно переклала сплячого сина на руки бабусі, розкрили коробку, де згідно Акту перевірили вкладені речі: шампунь, памперси на 2-5 кг. ваги маляти, ножиці, термометри для тіла та води, дитяча постільна білизна, одяг - все дійсно відмінної якості. Всі речі - потрібні. Особливо для тих мам, що перебувають у складних життєвих обставинах і не мають змоги підготуватися до народження малюка.

      Надалі держава гарантує, що такі пакунки будуть видаватися саме в пологових будинках. За рідкісними випадками неможливості отримати його після виписки з пологового будинку внаслідок хвороби матері чи дитини - через структурні підрозділи соціального захисту.

      Хай щастить цій родині та всім малюкам України, що народжуються в цей непростий час. Миру, гармонії, спокою та здоров’я зичимо всім громадянам нашої держави!

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51