Анонси

      Назад

      Робота з майбутніми матерями

      На сьогоднішній день в Україні дуже гостро стоїть питання підтримки родини та дитини, адже влада розуміє, що добробут країни залежить, в першу чергу, від добробуту кожної родини, кожного громадянина держави. А особливо, коли це стосується здоров’я, благополуччя, повноцінного та всебічного розвитку дітей – нашого майбутнього.

      Одним з напрямків роботи Козелецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є робота з вагітними жінками. Завдячуючи тісній співпраці із Козелецькою центральною лікарнею, спеціалісти центру мають можливість в рамках діяльності Консультаційного пункту при жіночій консультації проводити індивідуальну та групову роботу з майбутніми матерями.

      На черговій зустрічі в жіночій консультації лікар акушер-гінеколог Падій Л.П. провела бесіду « Усвідомлене батьківство» з молодою майбутньою мамою з метою гармонізації сімейних стосунків, психологічної підготовки до пологів, профілактики шкідливих звичок, дала відповіді на запитання вагітної. Молода жінка була поінформована фахівцем центру про державні соціальні гарантії для сімей з дітьми, про попередження насильства в сім’ї та відповідальне батьківство.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51